Partners gezocht.


WTE Support betrekt graag meer organisaties bij deze dag en het thema. Niet om de bijeenkomst mee te organiseren maar wel om er een betere bijeenkomst, meer deelnemers en vooral ook meer aandacht voor het welzijn van agrariërs te krijgen. En ook wel voor mede-financiering van de Info-en Netwerkdag. Hieronder staat wat het partnerschap inhoudt, wat het kost en wat je ervoor terug krijgt.
  

Wat krijgt u aan exposure als betrokken partner: 

·         Vermelding met aangeleverde foto of logo en korte tekst op de website. 

·         Bericht/post op de social-media-accounts van Boerenwelzijn als partner met toelichting. 

·         Als partner benoemd in de inleidende presentatie. 

·         Mag rolbanner op Infodag plaatsen of poster ophangen in de zaal. 

·         U mag folders aanleveren voor informatiemap aan deelnemers. 

 

Wat krijgt u als betrokkene/partner op de Infodag? 

·         Vrij entree voor gelimiteerd aantal deelnemers afhankelijk van het betaalde bedrag. Deze mag u beschikbaar stellen aan medewerkers, klanten en relaties. Mocht u meer entreekaarten willen dan ontvangt u korting over de extra bestelde kaarten. 


Wat kost partnerschap?

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de organisatie: 

·         Zelfstandige/zzp-er: € 100,-  excl. BTW en inclusief gratis toegang voor één deelnemer. 

·         Middelgrote organisatie/bedrijf: € 250,- excl. BTW en inclusief gratis toegang voor drie deelnemers.  Extra toegangskaarten als partner voor klanten, relaties met 25% korting als partner. 

·         Grote organisatie/bedrijf: € 500,- excl. BTW en inclusief gratis toegang voor acht deelnemers. Extra toegangskaarten met 25% korting als partner. 


Voor stichtingen/ideële organisaties is in overleg partner worden mogelijk tegen lagere tarieven. Minimaal bedrag is echter wel de normale prijs voor deelnemers. 

 

Als partner laat u ook zien dat het onderwerp Welzijn van boeren en tuinders u aan het hart ligt. En dat u initiatieven die hiervoor aandacht vragen en om concrete acties vragen waardeert. We rekenen er dan ook op dat uw eigen organisatie met een bericht in een nieuwsbrief of als post op Social Media de Info- en netwerkdag Boerenwelzijn onder de aandacht brengt.